Ester fostrar Hjärtat

8 Sep

Mycket har hänt sedan Ester, Kim och jag var i England på Crufts i mars 2014. I september samma år så blev Ester skrämd av en hund och sprang till skogs. Hon var borta i sex hemska dygn men hittades ganska välbehållen. Hon var lite smalare och lite nervös men i övrigt ok. Det var otroligt många människor som engagerade sig och när det var över hamnade vi i tidningen: http://www.helagotland.se/start/?articleid=10232227

Nästa stora händelse var i februari 2015 att Hjärtat flyttade till oss från Veronica på kennel Lapseekers. Hjärtat är den lugnaste, roligaste, mest omtänksamma lilla kompis man kan tänka sig.

  
  
 Ester och Hjärtat har blivit riktigt goda vänner och sådana tar hand om varandra…men det har varit lite obalans när det gäller tvättningen. Ester tvättar Hjärtats ögon och öron men Hjärtat tvättar inte tillbaks :(

Det kniper lite i mig när Ester sträcker fram ansiktet och blundar men Hjärtat bara tittar åt ett annat håll och låtsas som om det regnar. Nåväl, nu är det slut med detta, för någon vecka sedan så fortsatte inte Ester putsa Hjärtat eftersom hon inte putsade tillbaks. Hjärtat såg helt ställd ut men sedan krafsade hon på Ester och krävde att hon skulle fortsätta…då satte sig Ester med ryggen mot henne! Wohooo!! Rätt ska vara rätt.

Idag gjorde Hjärtat ett nytt försök att snika åt sig all puts men Ester håller fast vid sin nya hårda linje så det slutade med att dom låg och blundade och pressade pannorna mot varandra i en viljornas kamp. Jag började filma dom och tillslut kunde inte Ester vara hård och allvarlig utan fullständigt exploderade :-)

Jag kunde ju inte hålla mig utan började skratta och Hjärtat undrar vad det är som är så himla roligt…

Annonser
%d bloggare gillar detta: