Astas valpar 6 veckor

13 Maj

Äntligen har det blivit lite varmare så vi kan vara ute mer på gården. Valparna far omkring och man är digitalkameran evigt tacksam; 10 bilder av 200 blir något att ha. I måndags miljötränade vi att åka bil upp till Stenkyrka Veterinär & Foderbod. Där köpte vi färskfoder och passade på att lyssna på deras hjärtan. Alla pickade på fint. I bilen sov valparna som stockar.

De har inte ökat i vikt lika fort den här veckan eftersom de har börjat röra lite mer på sig (alla utom Vilgot Livsnjutaren…).
Idag vägde Ester 660 g, Astrid 760 g, Vilgot 820 g och Vera 680 g.
Nu är det bestämt att Astrid flyttar till Växjö och Ester stannar här så Vilgot och Vera är till salu.

Nu tar jag och Håkan semester och kommer hem söndag 20 maj och min mamma tar hand om valparna. Detta innebär att jag kan vara lite svår att nå eftersom vi är utomlands men jag svarar på meddelanden så fort jag kan.

Annonser