Astas valpar 5 veckor

6 Maj

Nu har valparna börjat vifta på svansen och det är så gulligt. Asta har börjat släppa kontrollen mer och Tiffani ser ut som om hon är i himlen när hon får ligga och leka med valparna.
En stor händelse denna vecka var en kort stunds utevistelse. Det har varit så kallt hela veckan och solen är bara en kort stund på gården så här års men jag tog ut dem igår på eftermiddagen. Vilgot tyckte det var ganska överreklamerat att vara ute, Astrid kastade sig genast iväg på upptäcktsfärd över gräsmattan, Ester och Vera lekte mest med varandra…

Valparna ökar i vikt i ett jämnt tempo: Ester 605 g, Astrid 700 g, Vilgot 770 g, Vera 650 g. De har lite olika intressen i livet; Vilgot tycker mycket om att äta och det syns på vikten :-)

Vi hade också Veronica Åberg, från kennel Lapseekers, här på besök och hon tyckte vi skulle försöka ta traditionella ”stå-bilder” vilket vi försökte med varierande framgång. Astrid blev helt ok på första bilden sen bar det utför. Vera stod knappt still och tröttnade snabbt på att äta kyckling. Vilgot ville bara äta all kyckling på en gång så han pressade sig in i fingrarna med pälsen ståendes åt alla håll. Ester, det andra virvelmarsvinet, lyckades ha benen åt alla håll utom rakt ner.

Valparnas farmor heter Lluvias Mocha Supreme och hennes sida hittar du här.

Valparnas farfar heter Tickawis Gimli Son Of Budweiser och hans sida hittar du här.

Valparnas morfar heter Toppmurklans Walk On Top, men han har ingen egen hemsida.

Annonser