Astas och min låtsaskompis

12 Apr

Asta och jag har en låtsaskompis. Hon heter Myra och är en 11 mån Cavalier King Charles Spaniel. I två dygn har jag fått låna denna ljuvliga tik av generösa Lisa Hjelm på Bimsans Kennel för att få prova på hur det är att ha en Cavalier
:-)

Hur är det då? Massor av pussar, två stora vackra ögon som tittar på mig med glimten i ögonvrån, snabba steg på skogsvägarna och ett klipskt sinne.

Varför ville jag låna en Cavalier? Sen vi flyttade in till Visby och det blir mer koppelpromenader så har jag längtat efter en lite större ras då jag tycker chihuahuorna är lite knepiga att gå i koppel med. Cavalierer verkar vara käcka hundar av bra storlek så därför var det kul att prova.

Hur dessa tankar slutar får vi se men det har i alla fall varit mysigt att få ha Myran här!

Annonser