Utställning i Högbo

7 Sep

I rytande storm lämnade Asta och jag Gotland fredagen den 3 september för att resa upp till Högbo och helgens utställning.
Asta blev sjösjuk och jag hade en förkylning som höll på att blomma ut…
Jag var nästan på väg att ge upp när vi väl kom i land i Nynäshamn men fick draghjälp av andra snälla gotlänningar som också skulle dit.
Efter att vi hade kört bil hela dagen i regn och vind kom vi äntligen upp till campingen Medsskogsjön och där sken solen som det var utlovat!

På lördagen 4 sept ställde jag Asta för Gunnar Nyman. Han var mycket noggrann och hon fick hyfsad kritik men åkte ut med en tvåa, troligtvis pga att hennes högra hörntand inte har glidit riktigt på plats. Det är retligt med tanden men hon har ett fint bett i övrigt så det kunde varit värre. Kritiken finns att läsa under Utställningar.

På söndagen ställde jag Asta för Zorica Saljevic och det var lite spännande för hon hade bedömt Asta i Visby helgen innan.
Jag kan konstatera att i Astas fall var hon mycket konsekvent, det blev HP även denna dag!

Annonser