Vi har flyttat till Visby!

11 Aug

Wawamamas i Visby

I början av sommaren flyttade jag, min sambo Håkan, Tiffani och Asta in till Strandgatan i Visby.

Det berodde på att gården vi hyrde skulle säljas och vi valde av flera skäl att inte köpa den. Att hitta ett nytt bra ställe för oss och alla fåren jag hade (140 st) blev svårt och vi valde att flytta in till min sambos fastighet inne i Visby och göra ett uppehåll i lammproduktionen.

Min passion för lammen och lammskinnen finns självklart kvar så jag kommer fortsätta sälja gotländska lammskinn. Redan tidigare har jag köpt in många lammskinn från mina duktiga kollegor på ön och hoppas kunna fortsätta med det för att kunna hitta fina fårskinn att sälja.

Jag har ingen butikslokal ännu men har du vägarna förbi så är du hjärtligt välkommen in för att titta och känna på lammskinnen.

Det tar ett litet tag för oss alla att vänja oss vid livet i stan när vi har bott på landet men det finns värre platser än Visby att gå med hundarna i:

Tiffi och Asta på strandpromenaden i Visby

Annonser